Vászonposzterek már keretezéssel is!
Bejelentkezés

Közeledik a Valentin-nap! Fejezd ki megbecsülésedet és szeretetedet szíved választottja felé egy örökre szóló, különleges meglepetéssel! Tudtad? Egyre több országban az ünnep nem kizárólag a szerelmeseké, február 14. napja a rokonok és barátok közötti szeretet kifejezésére is kiterjedt!

heart Segítünk az ajándékozásban! 
A 220FOTO csapatával ez alkalomból szeretnénk kedveskedni Neked, így több szuper dologgal is készültünk!

Idézzétek fel a legszebb közös élményeket! Gyűjtsd össze a romantikus vacsorák, évfordulók, izgalmas utazások vagy épp megható családi események képeit, hiszen most 14% kedvezményt biztosítunk fotóelőhívásra és poszterre egyaránt!

kuponkód: LOVE

A kupont a rendelés végén a "Rendelési adatok megadása" oldalon lehet aktiválni. Kizárólag a weboldalunkon leadott fénykép és poszter rendelésre érvényes. Más promócióval, illetve kedvezménnyel nem összevonható, valamint az egyedi poszterméretekre nem vonatkozik. Amennyiben a kupont nem aktiválta, utólag a kedvezményt nem lehet érvényesíteni.

A promóció 2023. február 02-14. között érvényes.


heart Ajándék szív alakú kulcstartó

Legyél az első rendelők között!
Az első 20 vásárlónak, aki 5 000 Ft* felett ad le webáruházunkban fotó vagy poszter rendelést egy szív alakú kulcstartót is adunk csomagja mellé ajándékba! Így még különlegesebb lesz a meglepetés!

A promóció érvényes: 2023. február 2. és 14. között.
* Az 5000 Ft a minimum kosárértékre vonatkozik, a futárdíjat nem tartalmazza.


heart Nyereményjáték

Eljött a szórakozás ideje! Te hány különbséget találsz a két kép között?

Játssz velünk Facebook nyereményjátékunkon, és legyél te a szerencsés nyertes, aki egy 20.000 Ft értékű fotóelőhívási utalvánnyal lesz gazdagabb!

A játék időtartama: 2023. február 2-14.
Sorsolás: 2022. február 15. 12:00 óra


Ha nem szeretnél lemaradni az aktuális nyereményjátékokról, további hasznos tanácsokról és izgalmas fotós tartalmakról érdemes minket ezeken a csatornákon is követned!

                     

 

© 2023 - 220volt Magyarország Kft. • info • +36 20/376-22-76
Tudtad?
Nem akarsz levágást a képeidből, rendeld meg képeidet fit módban. további infók "itt"