Üzleteink a kormány szigorító intézkedései miatt átmenetileg március 08-22-ig zárva tartanak, ez idő alatt a személyes átvételre nincs lehetőség.
BejelentkezésHamarosan itt a Valentin-nap, de neked még ötleted sincs, hogy mit vegyél neki? 

Ismerős az érzés! Ha még nem tudod, hogy mivel csalj mosolyt kedvesed arcára, nekünk van egy tippünk!

Gyűjtsd össze kedvenc közös képeiteket és lepd meg Őt egy igazán egyedi ajándékkal! Vacsorák, kirándulások, utazások, évfordulók vagy épp egy andalgós séta során készült selfie: nincs is romantikusabb dolog annál, mint amikor egy fotó minden nap a szerettünkkel együtt töltött pillanatokra emlékeztet.

Rendezd a fotókat albumba, vagy tedd képkeretbe, vagy akár kérd poszterre nyomtatva és garantáljuk, hogy a siker nem marad el! 

Ez alkalomból úgy döntöttünk, hogy mi is szeretnénk neked kedveskedni, így 14% kedvezményt biztosítunk fotóelőhívásra és poszter nyomtatásra, hogy segítsünk a meglepetésben!

Nincs más teendőd, mint a rendelés végén az alábbi kuponkódot aktiválni:

Kuponkód: LOVE


A kuponkódot a rendelés leadás végén a "Rendelési adatok megadása" oldalon tudod aktiválni. Az akció csak az online leadott rendelésre érvényes. A kupon más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem összevonható, illetve az egyedi poszterméretekre nem vonatkozik.

Az akció időtartama: február 05-14.


 

© 2021 - 220volt Magyarország Kft. • info • +36 20/376-22-76
Tudtad?
Nem akarsz levágást a képeidből, rendeld meg képeidet fit módban. további infók "itt"