Koronavírus intézkedések - folyamatos információk az esetleges változásokról "itt"!
Bejelentkezés

Fontos információk
Vásárlóinknak!


#MARADJOTTHON


(utoljára frissítve: 2020.05.17. 16:30)
(Friss hír: ÚJRA NORMÁL NYITVATARTÁS SZERINT MŰKÖDÜNK!)

Kedves Vásárlóink!

Számunkra fontos mindannyiunk egészsége, ezért a kormány döntéseit szem előtt tartva átmenetileg változtatnunk kell a mindennapos működésünkön.

A későbbiekben ezen az oldalon találod a koronavírus miatt életbelépő változtatásokat, melyek érinthetik a szállítást, az üzleteink nyitva tartását és egyéb ügyintézéseket, az oldalt folyamatosan frissítjük!

Amennyiben lehetőséged van rá, bolti átvétel helyett válaszd a csomagautomatákat vagy a házhoz szállítást!

A 220foto és a 220volt is felkészülten várja a következő időszakot, a kollégáink minden higiénai előírást betartanak.


Ami változik:

Bolti nyitva tartás és a vásárlók maximális létszáma

Újra normál nyitvatartással várunk!
Béke tér | Boráros tér | Szeged

2020.05.18-tól üzleteink visszaállnak a normál nyitvatartásra, de kollégáink és saját egészségetek megőrzésének érdekében kérjük, viseljetek maszkot! Akinek nincs lehetősége a rendelés személyes átvétele előtt védőfelszerelést beszerezni, a bejáratnál ingyenesen biztosítunk számára 1 db 3 rétegű sebészeti maszkot.

2020.05.18-tól boltjaink tehát az alábbiak szerint tartanak nyitva minden korosztály számára, időbeli korlátozás nélkül:

szegedi és Boráros téri üzletünkben az értékesítőkön kívül egy időben maximum 2 személy tartózkodhat az üzletben. Kérünk benneteket, hogy ez esetben a bolton kívül egymástól megfelelő távolságra várakozzatok! A Béke téri boltunk alapterülete egyelőre nem indokolja azt, hogy limitáljuk az egy időben az üzletben vásárlók létszámát, de az ide betérőket is kérjük, hogy a többi vásárlótól megfelelő távolságra várakozzon!

Ami további segítség számunkra:

Ügyfélszolgálat

Keresd kollégáinkat bizalommal az ​info@220foto.hu e-mail címen vagy 06203762276-os telefonszámon. Telefonos ügyfélszolgálatunk hétköznap 9-18 óra között érhető el.


Ami változatlan:

Csomagküldés

Az áruszállítást zavartalanul működik, így jelenleg ez a legbiztosabb és legbiztonságosabb módja a rendelésed átvételének. 


Hangsúlyozzuk, hogy minden intézkedés a Ti érdeketekben is történik, mert azt szeretnénk, hogy a továbbiakban is teljes biztonságban és nyugalomban rendelhessetek tőlünk! Valamint, hogy továbbra is prémium minőséget tudjunk nyújtani számotokra!

Mindenkinek jó egészséget kíván a 220foto és a 220volt csapata és köszönjük a megértéseteket!

  MARADJ OTTHON ÉS RENDELJ ONLINE!

© 2020 - 220volt Magyarország Kft. • info • +36 20/376-22-76
Tudtad?
Nem akarsz levágást a képeidből, rendeld meg képeidet fit módban. további infók "itt"