Bejelentkezés

Fizetési módok

Személyes átvétel esetén 

Üzleteinkben történő személyes átvétel esetén készpénzzel, bankkártyával valamint előreutalással is fizethetsz.

Kedves Megrendelőink!

Boráros téri üzletünkben november 1-jétől személyes átvételre nincs lehetőség. Rendelést leadni személyes átvétellel már csak a BÉKE téri és a SZEGEDI üzletünkbe lehet.

Megértéseteket köszönjük!


Futárszolgálattal történő házhoz szállítás esetén 

A megrendelésed ellenértékét a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával is kiegyenlítheted, valamint előreutalásra is van lehetőség.


Foxpost 

Foxpost automatába kért csomagod esetén csak bankkártyával tudsz fizetni az automatáknál, illetve itt is lehetőséged van banki előreutalással kiegyenlíteni a csomagod végösszegét.


Pick Pack 

A Pick Pack pontok 80%-ában már lehetséges bankkártyával is fizetni, valamint ha jelzed felénk, akkor banki előreutalással is kitudod egyenlíteni rendelésed értékét.

Kérjük, minden esetben tájékozódj a Pick Pack boltkereső alkalmazásának felületén az adott üzletre vonatkozó fizetési lehetőségekről.


Előreutalás 

Amennyiben átutalással szeretnél fizetni, abban az esetben előreutalással tudod kiegyenlíteni a rendelésed összegét. 
A rendelés végén a "Rendelési adatok megadása" oldalon a Fizetési módnál válaszd az "Átutalásos számlát kérek, előre utalással fizetek" opciót, valamint add meg a számlázási címed és mi a megadott adatok alapján e-mailben elküldjük neked az átutalásos számlát.
Amennyiben e-mailt írsz az
info@220foto.hu címre, vagy megrendelésed megjegyzés rovatába írod be, hogy előre utalással szeretnél fizetni, akkor is kiállítjuk és e-mailben elküldjük neked az átutalásos számlát.
Az átutalás beérkezését követően kezdjük csak el a megrendelés gyártását, összekészítését.

Amennyiben rendelésed eléri az 50 000 Ft kosárértéket, abban az esetben 30% előleget kérünk be és csak az átutalás beérkezését követően kezdjük el a megrendelés gyártását, összekészítését.


Futár vagy Pick Pack Pont, Foxpost átvételi díjak:

A feltüntetett árak tartalmazzák a 27% Áfa-t.

© 2021 - 220volt Magyarország Kft. • info • +36 20/376-22-76
Tudtad?
Nem akarsz levágást a képeidből, rendeld meg képeidet fit módban. további infók "itt"